Przykro jest zaczynać temat od informacji o agonii, tak niestety jest w przypadku tego Koziołka, stoi w Ujściu i czeka na złomowanie:
Waldek, może znajdziesz trochę informacji na jego temat ?
Nie ma go w Twoim spisie.
Wiecie co !? Ja nie mogę tych zdjęć oglądać. Nie to żeby były złe, ale coś mnie ściska w klatce piersiowej. Żałuję, że nie mam tyle kasy co Bill Gates, bo na pewno wiedział bym co zrobić z tymi pchaczami i na pewno nie były by to żyletki.
Niestety nie ma takiej możliwości żeby przenieść wątek do innego.
Jeżeli chodzi o podpadanie to chyba mi Waldek wybaczy bo w wątku OPIS nie ma słowa o tym Koziołku, a nie wpadłem na to żeby przeglądać wszystkie inne po kolei ;-(
Jedyne co mogę zrobić to wkleić fotkę do tamtego wątku i podsumować że Koziorożec B-09 początkowo nazywał sie Koziorożec W-01 i tak jest opisany na forum
Teos wybaczam Ci !!!!!. Ja opisuje jednostki pod pierwsza nazwą jaka miały pod polską banderą myślę że przy następnych chyba będzie robić odsyłacz. Np. BAJKA - patrz "Rekin". Chyba ułatwi to wyszukiwanie przy jakiś seryjnych jednostkach. Co sądzisz ?. Sądzicie ?.
Waldemar Danielewicz
Edytowany przez Valdemaras dnia 04.03.2007, 18 lat temu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies