Przyszło mi odkopać wątek sprzed 5 lat :-)
Znalazłem ciekawą stronę i stwierdziłem że nie warto zakładać nowego tematu skoro już jest.
A strona u naszych czeskich kolegów przedstawia się całkiem interesująco: http://www.csplo.cz/reky/evc/evc.htm
Przyjemnego ściągania życzę ;-)
Witam kolegów, ja na pewno nie w temacie, bardziej z ciekawostką, otórz w grudniu dostaliśmy na statek aktualizację PERISKAL'a z kilkoma gadgetami na nowy rok, jakież było moje zaskoczenie "miłe" kiedy przyjżałem sie przedmiotowi banalnemu zdawac by się mogło, jakim jest podkładka pod mysz. Otórz zdjęciem nad kalendarzem (umieszczonym na podkładce) jest nabrzeże przy Wałach Chrobrego w Szczecinie. Zdjęcie na dowód posiadam lecz tutaj umieścic nie umiem ;) Przepraszam że nie w temacie, ale jakoś tak miło jak na kompie papiery w pracy robię :)
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies