Henryk Bednarczyk, Rydzard Borysiuk. Józef Czech, Marek Cecota, Andrzej Chocyk, Ryszard Dyśko ,Grzegorz. Flisiak /plutonowy/, Bernard. Gosławski, Leszek. Gamoń, Mariusz Janikowski, Władysław Hostyński, Wieslaw Jezuit, Adam. Kawula , Henryk Kamiński, Stanisław Kęskiewicz, Henryk Kisielowski, Aleksander Maciejewski, Jerzy Mantay, Mieczysław Pakultinis, Zygmunt Pabin, Leszek. Przyboś, Leszek Padrak, Wiesław Paździor, Zbigniew Raubo, Kazimierz Skrzydeł , Ireneusz. Stawiany, Bogdan Sołtysiak, Stanislaw Szczepański, Roman Węgierski, Józef Węgrzyn, Waldemar Witkowski
Zgłaszam pomysł do odnalezienia się wszystkich kolegów z naszej klasy V d i zaistnienia na tej stronie. Kto z kolegów ma jakis kontakt z osobami z tej listy wychowanków E.Piaseckiej niech dązy do tego , aby pojawili się na tej stronie .
Cel generalny mojego pomysłu :
Spotkanie na zjeździe 60-lecia naszej szkoly.
Myślę, że ten pomysł trafi na podatny grunt.
Proszę o sugestie i podpowiedzi. Oby udało się nam spotkać w jak najliczniejszym gronie.
Czesc Wladyslawie !
Super pomysl i przylaczam sie do jego realizacji.Podam Ci kolegow z ktorymi mam kontak osobisty lub telefoniczny :
1.Rysiek Borysiuk - telefon
2.Jozek Czech - osobisty i "sluzbowy"
3.Marek Cecota - telefon
4.Rysiek Dysko - telefon / Kanada /
5.Benek Goslawski - telefon
6.Leszek Gamon - wizualny + telefon
7.Mariusz Janikowski - osobisty
8.Wladek Hostynski - osobisty + internetowy + telefon
9.Adam Kawula - telefon
10.Henio Kaminski - telefon
11.Alek Maciejewski - osobisty + telefon
12.Mietek Pakultinis - osobisty + telefon
13.Leszek Padrak - telefon
14.Leszek Przybos - telefon + osobisty
15.Wiesio Pazdzior - telefon
16.Kazio Skrzydel - telefon
17.Irek Stawiany - osobisty + towarzyski
18.Stasio Szczepanski - duchowy + wszystkie pozostale
19.Romus Wegierski - telefon
20.Waldus Witkowski - osobisty i wesoly
czli mamy "oczko" doliczajac moja osobe.
Nie jest zle a moze byc lepszy wynik.Do roboty chlopaki.
I Oficer-KiniolB)
Czyli do odszukania pozostali nam H.Bednarczyk, A.Chocyk, G.Flisiak, W.Jezuit,S.Kęskiewicz, H.Kisielewski, Z.Pabin, Z. Raubo, B.Sołtysik,
A na Jurka Mantaya będziemy oczekiwać na potwierdzenie informacji o zaginięciu.
No to pozostało nam do odszukanie 1/3 klasy.
Władek
Przekazuję pozdrowienia od Zygmunta Pabina. Kontakt z Zygmuntem pod / agroturystyka zakopane pabin w wyszukiwarce Google/
Kontakt otrzymałem od Miecia Pakultinisa.
Zygmunt dzisiaj stwierdził, iż od kilku dni intensywnie myślał o szkole, kolegach.
I masz !! Dwa telefony do Niego wykonali koledzy z klasy 75 Vd.
Zaprasza na imprezę do Zakopanego.
Praca przy budowie domków góralskich zapewniona!!! Natentychmiast 30 robotników potrzebuje firma Jego brata.
Myślicie,że więcej nas przyjedzie do Wrocławia niż do Duszników Zdroju?
Ja w każdym bądź razie postaram się przyjechać (jeśli akurat nie będę w morzu?). Pozdrawiam.Staszek.
Odnaleziony/ sam się odnalazł / Grzegorz Flisiak nasz plutonowy.
Zalogowany na tej stronie jako Grzegorz75
lH.Bednarczyk, A.Chocyk W.Jezuit,S.Kęskiewicz, H.Kisielewski, Z. Raubo, B.Sołtysik,
z tymi kolegami jeszcze nie mamy kontaktu.
Na Jurka Montiego nieprzerwanie oczekujemy
Jeżeli ktoś ma kontakt z w/w kolegami prosimy o informację - gdzikolwiek aby tylko na tej stronie.
Pozdrawiam
Władek
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies