Przymierzam się do budowy stalowego Albatrosa 1350, jako współwłaściciel firmy działającej w branży konstrukcji stalowych mam dostęp do profesjonalnych narzędzi, spawarek. wycinarek itd. Mam też wśród znajomych najwyższej klasy monterów i spawaczy. Niestety nikt z nas nigdy nawet nie widział jak buduje się jacht.
Szukam kogoś z okolic Krakowa kto ma doświadczenie w tym zakresie, kogoś kto zbudował lub budował statki stalowe i miałby ochotę pomóc w budowie. Forma pomocy jest oczywiście do uzgodnienia od faktycznej pracy przy jachcie jako brygadzista prowadzący do fachowego nadzoru.
Sprawa nie jest pilna, ponieważ czekam na możliwość zajęcia części hali, wiem że większość ludzi buduje pod chmurką, ale wolę poczekać, dach, suwnica itd. Mam nadzieje że w tym roku uda się rozpocząć budowę.
Osoby które chciałyby jakoś pomóc proszę o kontakt
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies