O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Kupno barki

Ostatnia aktualizacja 8 lat temu
K
kupnobarki1Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 8 lat temu
Witam,

Mam w planach kupno barki 67-80m żeby pływała po Niemczech, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Mam juz pare wypatrzonych, ale to by było na tyle. Jedyne doświadczenie jakie mam to takie że pływałem na nich jako bosman a teraz już jako kapitan. Chciałbym teraz zająć się tym na własną rękę. Bardzo bym prosił aby ktoś nakierował mnie i powiedział jakieś wskazówki.

Dziękuję bardzo za pomoc i pozdrawiam!
K
Dodano 8 lat temu
Dzień dobry, mam pytanie czy opłaca się zakup barki 60m towarowej? Rejon pływania Niemcy.
Jakie mniej więcej przychody z niej będą miesięcznie jakby robiła 6 kursów?

Bardzo proszę o jakąkolwiek odpowiedź.
S
SzaflikPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 8 lat temu
Jakby robiła 6 kursów pusto,nie będzie przychodów.Mało tego,trzeba będzie dopłacić...
K
Dodano 8 lat temu
Proszę o poważne odpowiedzi, nie jest to inwestycja na miesiąc.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.