O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Wiosłem na wodzie pisane

Ostatnia aktualizacja 9 lat temu
przylodzprzylodzWeteran Weteran
Dodano 9 lat temu
Witam Kolegów po długiej nieobecności.

Zaglądałem na stronę, ale jakby ukratkiem. Zainteresowań wszak nie zmienia się ot tak. Zmieniają się tylko uwarunkowania.
Teraz chciałem zaprosić Kolegów do lektury mojego bloga.
http://wioslem.blogspot.com/
Niektórzy uważni czytelnicy zauważą, że temat dubluje się z niektórymi artykułami które tu zamieszczałem. Wyszła z tego książka, którą publikował będę w odcinkach na blogu.

Postaram się publikować kolejne części w każdy piątek.
Serdecznie zapraszam,
Adam
Edytowany przez przylodz dnia 21.03.2016, 9 lat temu
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 9 lat temu
Założyłem ten temat aby miłośnicy włóczęgi kajakowej mogli wskazywać tu godne przeczytania opowieści własne lub cudze.
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
przylodzprzylodzWeteran Weteran
Dodano 9 lat temu
Zbliża się kolejny piątek. Tego dnia, zawsze publikuję nowy rozdział na moim blogu "Wiosłem na wodzie pisane"
Zapraszam wszystkich Kolegów do czytania.
zapraszam na mojego bloga:
http://wioslem.blogspot.com/
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.