Witam serdecznie, wyczytałem na stronie bydgoskiej, że po remoncie śluzy Miejskiej, zostanie ogłoszony przetarg na remont śluzy Okole, który nastąpi w 2016r. A następnie remont pozostałych śluz, w sumie chyba 5. Okres trwania tych prac potrwa do 2020r. Normalnie zdębiałem!
RZGW ma zamiar wyłączyć ten odcinek na kilka ładnych lat. Czy ktoś może zna więcej szczegółów na ten temat?.
ps. wybierałem się na "Ster na Bydgoszcz" i potem dalej za zalew Wiślany ale jeśli to prawda to popływamy.....palcem po mapie.
Już zaczęli niby to remontować śluzę Okole tak że następne lata Bydgoszcz będzie odcięta od świata. Miejską podobno skończyli remontować tylko trwają prace i poprawkowe może ktoś pomyśli i podniosą kładkę przy dolnej bramie bo Łokietek na Ster na Bydgoszcz miał problemy aby wypłynąć ze śluzy a w ogóle to ten remont jest sknocony, jedynie urzędnicy R.Z.G.W. w biurze przy śluzie dostali nową klimatyzację.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies