Koledzy,
/o ile wolno tak mi się do Was zwracać/
na starość (44l) postanowiłem trochę się dokształcić (SGTiR) w tematyce którą kocham - w turystyce.
Obecnie jestem na etapie pisania pracy dyplomowej pt. "Perspektywy rozwoju turystyki na rzece Bug".
Mam prośbę o drobną pomoc - nakierowanie gdzie mogę znaleźć (i tytuły) materiały które mogą być pomocne...
Mam np materiały pokonferencyjne "zagospodarowanie MDW E-70 na obszarze Polski dla potrzeb turystyki wodnej".
Czy istnieje podobne opracowanie MDW E-40?
Jeśli np. któryś z Kolegów czuje awersje do pisania, a ma wiedzę i chęć na rozmowę, chętnie przyjadę aby wzbogacić swoją wiedzę i móc napisać lepszą pracę.
z góry dziękuję
Staszek
stanislaw.witulski@gmail.com
PS. jeśli ten post napisałem w miejscu niewłaściwym - przepraszam.
Gdyby ktoś z Was był w podobnej sytuacji - poszukiwał informacji/materiałów - postaram się pomóc. Przynajmniej spróbuję.
Co prawda tego pokładu żadne koło ratunkowe nie było podane ;-)
Chciałbym podziękować za poświęcony czas i udostępnienie dokumentacji:
- Zarząd Zlewni w Puławach
- Urząd Gminy Mielnik
- Placówka Straży Granicznej w Mielniku
- Placówka Straży Granicznej w Janowie Podlaskim
- Starostwo Powiatowe Siemiatycze
- Urząd Gminy Drohiczyn
- Urząd Gminy Brok
- Punkt Informacji Turystycznej w Wyszkowie
- Ministerstwo Sportu i Turystyki Departament Turystyki Wydział Strategii i Rozwoju Regionalnego
- RZGW Warszawa
- Global Compact Poland
Myślę, że powyższe będzie też dobrą wskazówką dla potencjalnych piszących prace i szukających punktu zaczepienia.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies