O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

ADN

Ostatnia aktualizacja 9 lat temu
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 9 lat temu
człowiek,który ustala terminy kursów powinien dostać nagrodę nobla,ponieważ mimo że w roku połowę mam wolną to od ponad 3(trzech) lat oczekiwania na kurs ADN zawsze termin wypada w czasie kiedy pracuję-jak on to robi naprawdę nie wiem (Copperfield albo jakieś dziadostwo)
Edytowany przez Nie dot. dnia 04.11.2015, 9 lat temu
agutagutPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 9 lat temu
Witam.
Niedawno poszła plotka na Renie,że polski ADN nie jest uznawany przez władze niemieckie.
Pragnę poinformować, że wysłałem zapytanie wraz ze skanem swojego ADN, do WSA Dresden.
Otrzymałem odpowiedź, że dokument jest honorowany na niemieckch drogach wodnych.
Dla zainteresowanych, treść maila mogę wysłać na priv.
Pozdrowionka z wietrznej Łeby
Jacek Mucha
T.Ż.Ś- '88
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.