O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Plany rejsowe na 2015 .

Ostatnia aktualizacja 10 lat temu
Wojtek FWojtek FUżytkownik Użytkownik
Dodano 10 lat temu
Lubię towarzystwo,moja załoga również,stąd zapytanie czy ktoś podobnie jak ja i w przybliżonym terminie maja-czerwca planuje może rejs na Zalew Szczeciński z ewentualnością ale nie koniecznie odbicia "na chwile"w kierunku Berlina? W towarzystwie zawsze rażniej i weselej.Ja rozpoczynam swój rejs w Poznaniu.
Pozdrawiam .
Wojtek F.
kiniukiniuPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 10 lat temu
Wybieram się 13 czerwca w tym kierunku. Mam w planach Zalew Szczeciński lub Poczdam...zobaczymy jak pogoda i stan wody na rzekach.
Zaczynam w Ślesinie, jest szansa że się spotkamy gdzieś na szlaku.
żeglarz szuwarowo-kanałowy
Wojtek FWojtek FUżytkownik Użytkownik
Dodano 10 lat temu
Pewnie nie popłyniesz "prawoskrętnie" tzn przez Poznań?A może byłoby warto zobaczyć co się zmieniło nie tylko w Poznaniu ale wogóle na Warcie.Pozdrawiam
Wojtek F.
kiniukiniuPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 10 lat temu
Jest taki zamiar, najpierw Wartą do Odry a z powrotem Notecią.
Mam taka nadzieję, że się nic nie zmieniło (na gorsze) od ubiegłego roku.
Co do Poznania - zaglądam do Starego Portu co miesiąc, wiec jestem na bieżąco. Będę przepływał prawdopodobnie przez Poznań 14 czerwca, chyba że będzie wysoka woda"świętojańska")to wtedy na śluzie Morzysław zamykają wrota przeciwpowodziowe i z Warty nici... Noclegu nie planuję, ale może się zatrzymam na chwilkę aby z rodziną i znajomymi pogadać. Pozdrowienia
żeglarz szuwarowo-kanałowy
Edytowany przez kiniu dnia 09.03.2015, 10 lat temu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.