O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

książka o żegludze śródlądowej

Ostatnia aktualizacja 12 lat temu
N
natalka_k88Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 12 lat temu
cześć! moglibyście polecić mi jakąś książkę o żegludze śródlądowej na świecie, o jej historii czy biografię jakiegoś żeglarza? średnio się na tym znam, a rodzice wybierają się na urodziny do zapalonego żeglarza i chcą mu sprezentować jakiś ładny album/ładną książkę, możecie mi coś polecić? będę bardzo wdzięczna, z góry dziękuję i pozdrawiam!
hakuna matata i do przodu!
slepowronslepowronNowicjusz Nowicjusz
Dodano 12 lat temu
Odpowiadam .Książka,:"Statek domem. a Matka Żeglugą.Autor p.Kapitan Żeglugi Środl.Władysław Stypczyński.Książka napisana zwięźle i językiem zrozumiałym.Gorąco polecam .Pozdrowienia Jacek
Jacek Sługocki
marcinkptmarcinkptNowicjusz Nowicjusz
Dodano 12 lat temu
Artur Sobiecki "Barkami po Polsce i Europie. Wspomnienia" Wydawnictwo My Book, 2012
Pozdrawiam,
Marcin K.
Janusz MiszewskiJanusz MiszewskiPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 12 lat temu
I jak dla mnie kultowa pozycja(w szerokim tego słowa znaczeniu)-"Przemineło z Odrą" Jerzy Tadek. Bardzo gorąco polecam!
garongaronUżytkownik Użytkownik
Dodano 12 lat temu
Stanisław Maria Szczepański "Od rzek po oceany". Polecam, tym bardziej że autor jest absolwentem TŻŚ we Wrocławiu.
Racja jest jak dupa, każdy ma Swoją ...
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.