O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

KOZIOROŻEC W-02

Ostatnia aktualizacja 8 lat temu
M
mgm255Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 8 lat temu
witam widziałem koziorozca na zalewie zegrzynskim
stoi w takim malutkim porcie jak sie jedzie z legionowa na zegrze mostem to po prawej stronie jest tam port duzo małych statków . z tego co zauwazyłem to albo rozbierany na złom albo do remontu
Wojciech RytterWojciech RytterPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 11 lat temu
W Święta spotkałem p.Śladowskiego,mieszkał dawno temu na Rybakach.Bardzo mile wspominał kpt.Fidelisa i jego statek.Mówił kiedyś,ze cumuje przy bulwarze najładniejszy pchacz,porządnej Załogi .Statek zawsze był zadbany,co dobrze świadczyło o jego Kapitanie...
Wojciech RytterWojciech RytterPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 11 lat temu
Jeśli to statek pod dowództwem kpt.Fidelisa,to śmiem twierdzić,że w czasie wolnym od zajęć Załoga odpoczywa.Bo co ma robić ?
SzafranekSzafranekPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Święte słowa Panie Kapitanie. Pozdrawiam serdecznie Szafranek.
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
Widuje nieraz tego "Koziolka" z zestawem na ESK.Na pierwszy rzut oka sprawia wrazenie, jakby zaloga zajmowala sie odmawianiem różanca.
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 15 lat temu
Zdjęcie dodane zostało przez Waldka trzy lata temu i wyświetlało się dzięki dodaniu linka z adresu strony "Galeria Floty". Link ten jakiś czas temu przestał być aktualny, bo cała "Galeria Floty" zmieniła adres (domenę) i zdjęcie przestało się wyświetlać.

Nikt więc zdjęcia nie zlikwidował, a ja nie jestem w stanie sprawdzić każdego miejsca naszego statku w poszukiwaniu nie wyświetlających się fotek. Gdy dostanę sygnał - interweniuję i link do obrazka "Koziorożca" poprawiłem. Już się ponownie wyświetla jak dawniej i nadal jego miejscem zasadniczym jest "Galeria Floty" - http://zegluga.sz...m=5&page=9
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 03.11.2009, 15 lat temu
F
FidelisPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Na tej stronie , bylo zdjęcie Koziorożca W-02, p. w. Danielewicza z okolic Solca Kujawskiego na Wisle, ciekaw jestem komu sie nie podobalo -z tym pytaniem zwracam się do naczelnego kapitana
Stanisław Fidelis
F
Dodano 16 lat temu
Kolego Szaflik 10-lat plywania na koziolku W-02 ,po Wisle ,Szkarpawiie,Warcie,Odrze,Noteci,Nogacie i NARWI Koziolek sprawowal sie znakomicie.Oczywiscie wiele zalezy od zalogi .Prawda jest taka ; jak sie cos kocha to,mozna liczyc na wzajemnosc.pozdrawiam.
Stanisław Fidelis
S
SzaflikPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 16 lat temu
Z całym szacunkiem,panie Stanisławie,ale bezpieczeństwo i bezawaryjna eksploatacja statku to przede wszystkim owoc wysokich kompetencji załogi...
F
Dodano 16 lat temu
Koziolek W-O2 byl pierwszym wyswieconym statkiem po wojnie w stoczni ,,ODRA'' w Szczecinie.W zwiazku z powyzszym bedzie dlugo i szczesliwie plywal po srodladowych drogach wodnych. Blogoslawienstwo tyczylo wszystkich, ktorzy beda na nim plywali, aby zawsze mogli doplywac do bezpiecznego portu. POZDRAWIAM tych ,ktorzy plywali, plywaja i beda plywac na tym dla mnie szczesliwym statku.
Stanisław Fidelis
F
Dodano 16 lat temu
Koziolek W-02,bedzie dlugo i szczesliwie plywal .Byl pierwszym po wojnie wyswieconym statkiem w stoczni ,,ODRA'' wSzczecinie .Wobecnosci zalogi w skladzie kpt FIDELIS mech.CAPALA.mech, WIERZBICKI, str KRUPA.Blogoslawienstwo skierowane przez ks.pallotyna do wszystkich ,ktorzy beda na niim plywali , aby zawsze doprowadzal NAS do bezpiecznego portu.
Stanisław Fidelis
haryharyNowicjusz Nowicjusz
Dodano 16 lat temu
Witam czy nikt już nic nie doda o KOZIOŁKU? Szkoda zakonczyć tak temat prosze o jakieś namiary o pchaczu serdecznie pozdrawiam
HARY
Edytowany przez hary dnia 16.10.2008, 16 lat temu
Dodano 17 lat temu
no prosze i znowu inaczej sie zwie ,,Koziołek,,:)
HARY
ValdemarasValdemarasAdministrator Administrator
Dodano 17 lat temu
Dzięki za informację. Musiał zmienić nazwę niedawno.
Waldemar Danielewicz
A
AcorusPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 17 lat temu
Uprzejmie donoszę, że jednostka ponownie zmieniła armatora i nazwę.

Teraz to: NAWA S4

Armator: NAWATRANS POLSKA Sp. z o.o., Szczecin

Port macierzysty: Wrocław

Acorus
nad Wartą
ValdemarasValdemarasAdministrator Administrator
Dodano 17 lat temu
Co się dzieje ?. To jest wyjaśnione w jego historii na początku tematu. Pływa nadal jako "TRANSBODE-12".
Waldemar Danielewicz
Dodano 17 lat temu
Witam pływałem na KoziołkuWO2 jako mechanik z kap.Markiem Jugaszkiem w 1999/2000r. i jestem ciekaw co sie dzieje teraz z Koziołkiem .Pozdrawiam;)
HARY
norbinorbiUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
O.K. dzięki za pomoc. Poprostu pomyślałem, że coś się stało. Jeszcze raz dzięki!
Z POWAŻANIEM NORBERT WEGNER - norbi
tel. : +48600675205
gg : 33251026
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 17 lat temu
Tak ma być - tam mają być tylko zyciorysy jednostek a dyskusja tutaj.
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
norbinorbiUżytkownik Użytkownik
Dodano 17 lat temu
Dzienki! Nie ma za co. Tylko Jest jeszcze jeden mały problemik. Nie można dodać żadnego posta w tym dziale forum.
Z POWAŻANIEM NORBERT WEGNER - norbi
tel. : +48600675205
gg : 33251026
Edytowany przez norbi dnia 06.03.2008, 17 lat temu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.