O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

KOZIOROŻEC W-02

Ostatnia aktualizacja 8 lat temu
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano 15 lat temu
Zdjęcie dodane zostało przez Waldka trzy lata temu i wyświetlało się dzięki dodaniu linka z adresu strony "Galeria Floty". Link ten jakiś czas temu przestał być aktualny, bo cała "Galeria Floty" zmieniła adres (domenę) i zdjęcie przestało się wyświetlać.

Nikt więc zdjęcia nie zlikwidował, a ja nie jestem w stanie sprawdzić każdego miejsca naszego statku w poszukiwaniu nie wyświetlających się fotek. Gdy dostanę sygnał - interweniuję i link do obrazka "Koziorożca" poprawiłem. Już się ponownie wyświetla jak dawniej i nadal jego miejscem zasadniczym jest "Galeria Floty" - http://zegluga.sz...m=5&page=9
Andrzej 'Apis' Podgórski
---
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko - masz rację: wydaje ci się...
Edytowany przez Apis dnia 03.11.2009, 15 lat temu
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
Widuje nieraz tego "Koziolka" z zestawem na ESK.Na pierwszy rzut oka sprawia wrazenie, jakby zaloga zajmowala sie odmawianiem różanca.
SzafranekSzafranekPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 15 lat temu
Święte słowa Panie Kapitanie. Pozdrawiam serdecznie Szafranek.
Wojciech RytterWojciech RytterPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 11 lat temu
Jeśli to statek pod dowództwem kpt.Fidelisa,to śmiem twierdzić,że w czasie wolnym od zajęć Załoga odpoczywa.Bo co ma robić ?
Wojciech RytterWojciech RytterPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 11 lat temu
W Święta spotkałem p.Śladowskiego,mieszkał dawno temu na Rybakach.Bardzo mile wspominał kpt.Fidelisa i jego statek.Mówił kiedyś,ze cumuje przy bulwarze najładniejszy pchacz,porządnej Załogi .Statek zawsze był zadbany,co dobrze świadczyło o jego Kapitanie...
M
mgm255Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 8 lat temu
witam widziałem koziorozca na zalewie zegrzynskim
stoi w takim malutkim porcie jak sie jedzie z legionowa na zegrze mostem to po prawej stronie jest tam port duzo małych statków . z tego co zauwazyłem to albo rozbierany na złom albo do remontu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.