O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Czy ktoś zna taki lub inny statek, firmę, warunki pracy itd.

Ostatnia aktualizacja 7 lat temu
G
gosc34Użytkownik Użytkownik
Dodano 11 lat temu
Byłem w tym roku całe 21 dni w firmie Graaf & Meeusen tak jak wcześniej napisali koledzy KOŁCHOZ niesamowity praca bardzo ciężka atmosfera na WSZYSTKICH statkach tragedia dają jedzenie na burcie niestety nie można zjesc za dużo kontrakt cypryjski 1500 euro na reke niby ok ale na umowie masz miesiąc na miesiąc dostalem wyposażenie kupione w marynistycznym sklepie w Holandi ok 200 euro odciągniete z wyplaty jak nie wrócisz za wolne nie zapłącą nie będe tu nie polecał czy zachwalał bo ludzie sie zawsze znajdą teraz jestem na polskiej BM I SZCZEZE jestem zadowolony bardzo zarabiam PLN znacznie mniej ale z uśmiechem na twarzy .
Los jest przeznaczeniem zycie to tylko ułuda.
L
lubuszaninNowicjusz Nowicjusz
Dodano 9 lat temu
Witam. Czy ktoś zna lub pracował na statku Formosa? Mam tam zacząć prace. Jeśli ktoś coś wie proszę o opinie. Pozdrawiam
F
filipkowskiNowicjusz Nowicjusz
Dodano 9 lat temu
Witam jak rozumiec kontrakt Cypryjski pracujac dla agencji Holenderskiej na Barce
plusy i minusy
moze ktos cos ?
G
gosc34Użytkownik Użytkownik
Dodano 9 lat temu
proste nie dostaniesz żadnego zwrotu podatku i nie licz na emeryture cypryjską.
Los jest przeznaczeniem zycie to tylko ułuda.
D
denis142Nowicjusz Nowicjusz
Dodano 8 lat temu
Witam czy ktoś pracował w firmie cuneuscrew lub wie coś o niej ?
lukasz_kostuchlukasz_kostuchNowicjusz Nowicjusz
Dodano 8 lat temu
Witam.

Czy wie ktoś coś na temat firmy A-ROSA ?
Niedługo rozpocznę z nimi współpracę więc pytam.

Pozdrawiam.
Łukasz
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.