przylodzWeteran Dodano
15 lat temuPanowie! Jeśli umieszczacie w takim temacie informację o jakimś armatorze to, aby nie był to dla niego dyshonor, myślę, że należy przy tym wyraźnie powiedzieć, że jest to dobry przykład do naśladowania, nie zaś firma, którą należy omijać szerokim łukiem, a co Panowie na to?
Edytowany przez przylodz dnia 18.01.2010,
15 lat temuElzbietka marynarzUżytkownik Dodano
15 lat temuDrogi Teos..oprucz normalnej pensji masz prawo o odszkodowanie ,poniewaz wypadek mial miejsce w pracy.Wniosek o odszkodowanie skladasz w Zusie wraz z lekarskim zaswiadczenie i zdjeciami rendgenowskimi.Stawka zalezy od procentu jaki dtrzymasz od komisji lekarskiej i typu zlamania (lewa/prawa) wszystkiego dobrego..
ELzbietka marynarz>a/b Ms Bayerischer Wald<....pozdrowionka..
TeosAdministrator Dodano
15 lat temuDroga Elu, na szczęście z ZUS-em nie mam już nic wspólnego ponieważ jestem zatrudniony u niemieckiego armatora. Jestem prywatnie ubezpieczony w PZU ale żeby dostać jakieś pieniądze musiałbym się trwale uszkodzić. Palec jest zrośnięty i śladu nie ma więc można powiedzieć że zadowolony z tego faktu jestem bardziej niż z jakiegoś marnego odszkodowania. Bardzo dziękuję za troskę a zwłaszcza za "Drogi Teos" na wstępie ;-)
Elzbietka marynarzUżytkownik Dodano
15 lat temuCieszy mnie stan twojego zdrowia Drogi Teos i szczerze zycze zeby tak pozostalo...pozdrowionka...
ELzbietka marynarz>a/b Ms Bayerischer Wald<....pozdrowionka..