O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Jak się choruje w żegludze ?

Ostatnia aktualizacja 15 lat temu
przylodzprzylodzWeteran Weteran
Dodano 15 lat temu
Panowie! Jeśli umieszczacie w takim temacie informację o jakimś armatorze to, aby nie był to dla niego dyshonor, myślę, że należy przy tym wyraźnie powiedzieć, że jest to dobry przykład do naśladowania, nie zaś firma, którą należy omijać szerokim łukiem, a co Panowie na to?
zapraszam na mojego bloga:
http://wioslem.blogspot.com/
Edytowany przez przylodz dnia 18.01.2010, 15 lat temu
Elzbietka marynarzElzbietka marynarzUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
Drogi Teos..oprucz normalnej pensji masz prawo o odszkodowanie ,poniewaz wypadek mial miejsce w pracy.Wniosek o odszkodowanie skladasz w Zusie wraz z lekarskim zaswiadczenie i zdjeciami rendgenowskimi.Stawka zalezy od procentu jaki dtrzymasz od komisji lekarskiej i typu zlamania (lewa/prawa) wszystkiego dobrego..

ELzbietka marynarz>a/b Ms Bayerischer Wald<....pozdrowionka..
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 15 lat temu
Droga Elu, na szczęście z ZUS-em nie mam już nic wspólnego ponieważ jestem zatrudniony u niemieckiego armatora. Jestem prywatnie ubezpieczony w PZU ale żeby dostać jakieś pieniądze musiałbym się trwale uszkodzić. Palec jest zrośnięty i śladu nie ma więc można powiedzieć że zadowolony z tego faktu jestem bardziej niż z jakiegoś marnego odszkodowania. Bardzo dziękuję za troskę a zwłaszcza za "Drogi Teos" na wstępie ;-)
Elzbietka marynarzElzbietka marynarzUżytkownik Użytkownik
Dodano 15 lat temu
Cieszy mnie stan twojego zdrowia Drogi Teos i szczerze zycze zeby tak pozostalo...pozdrowionka...
ELzbietka marynarz>a/b Ms Bayerischer Wald<....pozdrowionka..
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.