O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Poszukuję książki

Ostatnia aktualizacja 14 lat temu
januszbnjanuszbnDoświadczony użytkownik Doświadczony użytkownik
Dodano 14 lat temu
Poszukuję książki A. Różańskiego - 'Żegluga śródziemna i drogi wodne' Lwów 1920?(prawdopodobnie). Może Teos, jak zwykle niezawodny w szperaniu. Będę wdzięczny za pomoc.
Janusz
SP2BZWSP2BZWUżytkownik Użytkownik
Dodano 14 lat temu
znalazłem tylko w archiwum allegro, sprzedana w 2006 za 16,50 :)

TYTUŁ: $ ŻEGLUGA ŚRÓDZIEMNA I DROGI WODNE
AUTOR: A. ROŻAŃSKI
WYDAWNICTWO: KS. POLSKA BERNARDA POŁONIECKIEGO
ROK: 1920
WYDANIE:
NAKŁAD:
ILOŚĆ STRON: 136
STAN KSIĄŻKI: KIEPSKI, ZNISZCZONA OKŁADKA, NADERWANY BRZEG KILKU KARTEK, POPLAMIONA I LUŹNA CZĘŚĆ STRON
pozdr. Darek @ IKAR
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 14 lat temu
Cześć Janusz,
niestety nie mam tej pozycji, Różańskiego mam tylko kurs wykładów na Politechnice Warszawskiej rok akad. 1923/24 pod tytułem:
"Budowa dróg wodnych" - leży na moim Chomiku, więc pewnie to masz.
A jednak, trochę poszperałem, chociaż nie umiem ;-) i znalazłem ta książkę w Poznaniu :
http://150.254.171.194/ipac20/ipac.js...ex=ALTITLE
Teraz tylko muszę się przebrać za "czytelnika Wydziału Nauk Geograficznych i Geologicznych" i książka nasza.
Edytowany przez Teos dnia 02.03.2011, 14 lat temu
januszbnjanuszbnDoświadczony użytkownik Doświadczony użytkownik
Dodano 14 lat temu
Dziękuję za odzew i informacje.
Teosiu, nie rozsmieszaj mnie w sprawie szukania w internecie. Czytałem, czytałem, ale komentować nie będę ... pewnie bym znów komuś podpadł.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę obyś jak najszybciej wracał do pełnej sprawności. Zdrowia.
Janusz
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 14 lat temu
Cześć Janusz,
a możesz zeznać dlaczego Cię akurat ta książka interesuje.
Bo jeżeli chcesz to mogę się wybrać do czytelni, popracować nad miłymi Paniami żeby mi pozwoliły ją skserować ;-)
Oficjalnie wolno kserować tylko te wydane po 1946 roku ;-(
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.