nieee, no Januszku dostałam już order, a tyle klepię komentarzy, że nawet mam 2 gwiazdki:P Pan Kapitan nie chce mnie chyba rozpuszczać :) dyscyplina musi być
Piekne zdjecie pieknej kobiety.Mysle, ze wroclawski Rynek cieszy sie z Twojej obecnosci.
Chyba Cie widzialem idac na obiad w sukiennicach a moze to tylko sen nocy letniej....
Z tym lassem to mi sie podoba.Dam sie zlapac i nakarmic jak mowil Janusz.
PS.
Macie najpiekniejszy Rynek na swiecie a o dziewczynach juz nie wspomne....
my Ci nie pozowlimy na nie zauważyć drogi Januszu :) na lasso i heja na dobre jedzonko :), po drodze jeszcze złapiemy Skippera, żeby było już całkiem wesoło:)
Józku.
Komu dziadek temu dziadek a dziewczyny i tak Cię uwielbiają. Następnym razem jak będziesz chodził po rynku we Wrocławiu w poszukiwaniu dobrego jedzenia, to dziewczyny napewno Cię wypatrzą i nakarmią. :D
mnie bardzo frapują zazwyczaj nie kamyczki a raczej obcasy, które są brutalnie wciagane przez szpary w bruku, wiięc mogłam nie zauważyć :P ale postaram sięod poniedziałku baczniej rozglądać :)
Bardzo sugestywnie to spotkanie Józio opisałeś.
Bardzo fajnie jest powspominać - ach te czasy szkolne - z perpektywy czasu ,niby
odległe a jak bliskie czytając lub oglodając zdjęcia.
Za kazdym razem chcę dziękować Twórcom Stron Stowarzyszenia i TŻŚ.Co niniejszym czynię. Dziękujję WAM PANOWIE !!!
P.S. Co do L.Teleszynskiego to On jest podobny do mnie.Daty naszych urodzin - moja styczeń 1955 , a Jego kwieciień 1955.Tylko jest ta różnica ,ze Teleszyński częściej występuje w TV i stąd mówią że jestem do niego podobny . a nie na odwrót:D:D:D
oj dzadku...hihihi.....opowieść chwyta mnie za serce, tym bardziej, że znam te miejsca w których bywasz, przechodzę często obok nich... piękne wspomnienia....
Monia (nz)
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. nie możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies