O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Hausbooty do wynajęcia

Ostatnia aktualizacja 10 lat temu
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 14 lat temu
Trafiłem dzisiaj na niemiecką firmę która oferuje do czarteru takie śmieszne domki na wodzie:
www.habo-tours.de/uploads/pics/MLK_Schleuse.jpg
Adres strony:
http://www.bunbo.de/home.html?&TO=107...=107970561
Firma szuka partnerów, również w Polsce. Jeżeli ktoś z Was drodzy Panowie w to "wejdzie" proszę nie zapominać o darmowej przejażdżce dla mnie :-))
marek56marek56Użytkownik Użytkownik
Dodano 14 lat temu
Fajne to, tyle, że jak dla mnie jak coś ma pływać to niech chociaż wygląda jak łódka, a nie jak mieszkalny kontener :-).
Ale cóż, zapotrzebowania i gusta są różne.
S
SeehundUżytkownik Użytkownik
Dodano 14 lat temu
Radziłbym TEGO nie lekceważyć, gdyż ma powierzchnię mojego byłego mieszkania we Wrocławiu na Zachodniej. Przewagą TEGO jest to, że pływa, a z mieszkania ja wypłynąłem .....na szersze wody.
W
wwwPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 13 lat temu
Ceny:
BunBo 990 : 69.900,-- Euro incl. 19% MwSt
BunBo 1160: 79.900,-- Euro incl. 19 % MwSt

Jak dla mnie zbytnio wysokie. Ale idea mi się podoba. I Może warto byłoby kilka takich postawić we Wrocku.

Jakie opłaty wiążą się z uztkowaniem czegoś takiego ? Nie chodzi mi o eksploatację a raczej o opłaty za uztkowanie rzeki.
S
siwyNowicjusz Nowicjusz
Dodano 12 lat temu
Witam
zdjecie zapewne wykonane na ElbeHavelKanal. niedaleko schleuse Zerben-Parey. Faktycznie firma ma kilka domkow.
Krzysztof WegnerKrzysztof WegnerPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 12 lat temu
W Brandenburgu sporo tego pływa.
Krzysztof Wegner H.M. NOTEĆ
zbyszek1zbyszek1Użytkownik Użytkownik
Dodano 12 lat temu
Rzecz dosyć ciekawa, myślę że miałaby zwolenników w Polsce. Problem jest chyba w cenie zarówno kupna jak i wynajęcia. Zauważcie na załączonym filmiku ilu tam bardzo młodych ludzi widać na wodzie. Może to jest właśnie problem, może dlatego nasze społeczeństwo i decydenci odwracają się plecami do rzek i jezior.
W
wwwPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano 10 lat temu
Czy idea nabiera rozpędu u nas w kraju ? Widujecie tego więcej na naszych wodach ?
tomiltomilUżytkownik Użytkownik
Dodano 10 lat temu
Całe szczęście nie ma TEGO u nas prawie wcale. Tak jak napisał marek56 "jak coś ma pływać to niech chociaż wygląda jak łódka".
Na rzeki i kanały To nie bardzo się nadaje. Na jeziorach może być.
Pozdrawiam
Tomek
Włóczęga barką to jest to!
www.zegluganawarcie.pl
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.