Trafiłem dzisiaj na niemiecką firmę która oferuje do czarteru takie śmieszne domki na wodzie:
Adres strony: http://www.bunbo.de/home.html?&TO=107...=107970561
Firma szuka partnerów, również w Polsce. Jeżeli ktoś z Was drodzy Panowie w to "wejdzie" proszę nie zapominać o darmowej przejażdżce dla mnie :-))
Fajne to, tyle, że jak dla mnie jak coś ma pływać to niech chociaż wygląda jak łódka, a nie jak mieszkalny kontener :-).
Ale cóż, zapotrzebowania i gusta są różne.
Radziłbym TEGO nie lekceważyć, gdyż ma powierzchnię mojego byłego mieszkania we Wrocławiu na Zachodniej. Przewagą TEGO jest to, że pływa, a z mieszkania ja wypłynąłem .....na szersze wody.
Rzecz dosyć ciekawa, myślę że miałaby zwolenników w Polsce. Problem jest chyba w cenie zarówno kupna jak i wynajęcia. Zauważcie na załączonym filmiku ilu tam bardzo młodych ludzi widać na wodzie. Może to jest właśnie problem, może dlatego nasze społeczeństwo i decydenci odwracają się plecami do rzek i jezior.
Całe szczęście nie ma TEGO u nas prawie wcale. Tak jak napisał marek56 "jak coś ma pływać to niech chociaż wygląda jak łódka".
Na rzeki i kanały To nie bardzo się nadaje. Na jeziorach może być.
Pozdrawiam
Tomek
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies