O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Wydawnictwo HEEL

Ostatnia aktualizacja 14 lat temu
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 15 lat temu
Chciałbym Wam polecić wydawnictwo na które niedawno trafiłem.
Jest to Heel Verlag GmbH http://www.heel-verlag.de/.
Szczególnie interesująca nas działalność wydawnictwa to locje dróg wodnych dla motorowodniaków http://www.heel-verlag.de/MARITIM/Bin.../index.htm
Niestety na stronie wydawnictwa nie ma przykładowych stron, na zachętę dla kupujących. Trzeba kupować "kota w worku".
Aby naprawić to niedopatrzenie zeskanowałem pierwszą stronę locji Mozeli. Wygląda to tak:
www.foto.zegluga.info/albums/userpics/10001/Mosel_001m.jpg

i zbliżenie:

www.foto.zegluga.info/albums/userpics/10001/Mosel_001ma.jpg
Uważam że są to bardzo przydatne, ładnie wydane przewodniki po drogach wodnych, warte swej ceny.
Edytowany przez Teos dnia 15.08.2010, 15 lat temu
D
DavidNowicjusz Nowicjusz
Dodano 14 lat temu
No wygląda to ładnie. Tylko dwa pytania mam:
1. Czy można znaleźć (mi się nie udało, ale zbyt biegły w ich języku nie jestem) jakiekolwiek locje polskich rzek?
2. Czy wydają może anglojęzyczne locje rzek?

I może trzecie jako mały offtopic:
Czy w Polsce można w ogóle kupić jakiekolwiek locje polskich rzek?

Pozdrawiam
David
TeosTeosAdministrator Administrator
Dodano 14 lat temu
Ad 1. Nie
Ad 2. Nie

Ad Offtopic -jest z tym problem, ja posiadam mapę dróg wodnych Polski - ale trudno ją nazwać locją. Jedyne polskie wydawnictwo tego typu jakie posiadam to "Wielka Pętla Wielkopolski - przewodnik nie tylko dla wodniaków" autorstwa Mirosława Słowińskiego i Grzegorza Nadolnego - polecam
Edytowany przez Teos dnia 17.02.2011, 14 lat temu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.