O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Forum 

Pełny luz!

Pisz co cię zżera nocą bezsenną...
137 postów | Ostatnia aktywność na 15.11.2006 przez Ewka
Ewka
Ewka 15.11.2006, 19 lat temu
Odp: Książka
Proponuję, żeby Skiper uzupełnił całość o rozdział "Zagospodarowanie czasu wolnego"
Odpowiedział(a) w Książka
Apis
Apis 14.11.2006, 19 lat temu
Ja napiszę rozdział "Jak wchodzić do sztychu w łóżko zawierające delikatny ładunek".... A bardziej serio: mam kilka "patentów" na wchodzenie do ciasnych śluz.... (znów - cholera - dwuznacznie ;) ). W końcu najwięcej kilometrów natłukłem na Odrze między Koźlem i Wrocławiem. A tu panują warunki ekstremalne ;)
Teos
Teos 14.11.2006, 19 lat temu
Wiedziałem że nie umiem żartować :D Ja tu coś do śmiechu, a Ty Apis od razu na poważnie :D:D Ale poradnik by się faktycznie przydał, o ile wiem nie ma żadnej sensownej książki na ten temat. Ja mogę zaofiarować swoją pomoc jedynie w sprawach informatycznych. Myślę ze temat wart jest poważnej dyskusji. Zuziu, wielkie dzięki za oferowaną pomoc. A to uśmiech specjalnie dla Ciebie :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Teos
Teos 14.11.2006, 19 lat temu
Ponieważ przymierzam się do powrotu do zawodu, rozglądam się ostatnio za literaturą fachową aby sobie co nieco przypomnieć ;) Trafiłem na Allegro na wielce obiecujący tytuł "Poradnik mechanika okrętowego" , nic to że tłumaczenie z rosyjskiego, nic to że z 1956 roku, podpaliłem się jak zębaty na suchary i kupiłem [url]http://www.allegro.pl/item138168986_poradnik_maszynisty_okretowego_1956_zobacz_.html[/url] Nie mogłem się doczekać przesyłki - w końcu przyszła. Pobiegłem na pocztę, odebrałem, w domu rozpakowałem, usiadłem w fotelu i zabrałem się za oględziny zdobyczy. Na początek spis treści, przeglądam, przeglądam i zaraz, zaraz to nie miało być tak :@ Szybki powrót na początek książki i wszystko się wyjaśnia: "Tematem książki jest eksploatacja techniczna [b][color=red]parowej[/color][/b] siłowni okrętowej" :o:o Czyżbym miał trafić na "Nadbora" ???
Szczepan
Szczepan 13.11.2006, 19 lat temu
Odp: Olka
No jasne, wychodzi, że oprócz tego, że jestem lingwistą to jeszce poliglotą ! Hahaha.
Odpowiedział(a) w Olka
Szczepan
Szczepan 13.11.2006, 19 lat temu
Odp: Olka
Hahaha ale ,,Kiniol" dołożyłeś do pieca ! A poza tym, ja nie mówię po portugalsku. S.
Odpowiedział(a) w Olka
Ewka
Ewka 11.11.2006, 19 lat temu
Odp: L.A. - Moja wielka milosc
Dzięki za dedykację i gratuluje Skiper! Ja też bardzo lubię sport. Szczególnie żużel i siatkę. Zajmuję zawsze najlepsze miejsce przed telewizorem! ;)
Odpowiedział(a) w L.A. - Moja wielka milosc
Apis
Apis 11.11.2006, 19 lat temu
Odp: L.A. - Moja wielka milosc
L.A. - to zabrzmiało jak Los Angeles ;) Kowalczyk uczył mnie WF - nazywaliśmy go "Krokodyl", potem pracował w obsadach w ŻnO.... Woleliśmy jednak WF z Mirosławem Kowalewskim - wtedy piłkarzem drugoligowego "Lotnka" Wrocław bo ..... do oporu graliśmy w nasz "narodowy sport" a sam nauczyciel imponował nam róznymi kiwkami i "mykami"
Odpowiedział(a) w L.A. - Moja wielka milosc
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.