O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Forum 

Inne szlaki żeglugowe

Drogi wodne poza Polską, Europą itd.
146 postów | Ostatnia aktywność na 09.11.2006 przez grundi68
grundi68
grundi68 09.11.2006, 19 lat temu
Odp: Drogi wodne Rosji
naszukałem się tych linków (co jakis czas kasuje coocis,historie i inne),mapek mam teraz od groma ale gorzej z adresami z których je ściągnąłem [url=http://www.wsaeberswalde.de/wir_ueber_uns/wasserstrassen/karten/bwk_100/ohw_24_41/index.html]to jeden z nich: [/url]
Odpowiedział(a) w Drogi wodne Rosji
Teos
Teos 09.11.2006, 19 lat temu
a mógłbyś wrzucić linki do tych stron ?
grundi68
grundi68 07.11.2006, 19 lat temu
faktycznie świetna sprawa z tą rosnącą szczegółowością terenową , drogi odne Niemic są w necie nieźle skartografowane na oficjalnych stronach Federalnych zarzadów dróg wodnych ,sam ściągnąłem niedawno dużo pokrywających się mapek Odry granicznej i dwóch przyległych do niej dróg wodnych : Haweli-OHW i Sprewy-OSW.
Teos
Teos 04.11.2006, 19 lat temu
Jasne że pomogę jeżeli potrafię. Ale myślę że "damy radę ":D:D Swoją drogą przydałaby się też locja dróg wodnych na zachód od Odry. W końcu tam teraz większość polskich marynarzy pływa ;)
Apis
Apis 04.11.2006, 19 lat temu
Marzy mi się coś takiego na tej stronie. Szukam juz map a Ty - Teosie - pomożesz w skryptach?
Teos
Teos 04.11.2006, 19 lat temu
Witajcie, szwendając się po rosyjskich stronach z naszej branży trafiłem na coś takiego: [url]http://www.map.infoflot.ru/[/url] Polecam kliknięcie na mapę widoczną na stronie a później na kolejne otwierające się mapki. Świetna sprawa! Wiem że to nie Odra ale żeby nie było że całkiem w niewłaściwe miejsce tego posta wpakowałem to może by zrobić takie coś o naszych drogach wodnych. Technologicznie to nie problem ale skąd wziąć mapy ?
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.