O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Forum 

Egzaminy na patenty i uprawnienia

Wymiana doświadczeń w sprawie zdawania na patenty żeglarskie w kraju i za granicą (Ren, Łaba), uprawnienia radarowe, niebezpieczne ładunki itp.
383 postów | Ostatnia aktywność na 29.05.2013 przez Wojtek
W
Wojtek 29.05.2013, 12 lat temu
Odp: Radio
Kolego po co zaraz taka docinka.Szukałem (zbyt słabo najwyraźniej),więc zapytałem tutaj. Dziękuje ci za zainteresowanie i odpowiedź :)
Odpowiedział(a) w Radio
W
Wojtek 26.05.2013, 12 lat temu
Odp: Radio
Witam wszystkich jestem nowy na forum i zacznę od odgrzania kotleta.Mam pytanie odnośnie egzaminu na SRC,czy są organizowane takie egzaminy we Wrocławiu lub okolicach?
Odpowiedział(a) w Radio
Z
zkubczyk 23.04.2013, 12 lat temu
Odp: Egzamin na Kapitana B
[quote][url=http://www.zegluga-rzeczna.pl/forum/viewthread.php?thread_id=1255&pid=8863#post_8863][b]Teos napisał(a):[/b][/url] [b]AJ[/b] witaj na forum, jestem na podobnym etapie, kilka osób mi już wybiło z głowy podobny do Twojego pomysł. Po co Ci ten polski patent, jeżeli zamierzasz zdawać na reński ? [/quote] Gratuluje zdanego egzaminu ;)
Odpowiedział(a) w Egzamin na Kapitana B
Teos
Teos 25.03.2013, 12 lat temu
Panowie, serdecznie dziękuję za gratulacje, chociaż nie jestem pewien czy się należą. W tym roku mija 30 lat od ukończenia przeze mnie TŻŚ - trochę czasu mi to zajęło ;-))) Na usprawiedliwienie dodam że ponad 20 lat pracowałem w zupełnie innym zawodzie. Jeden egzamin zdany i natychmiast pytanie o kolejny - tylko gdzie robić reński ? Ale o tym napiszę w innym wątku żeby nie mieszać na forum. Na koniec jeszcze jedno - na egzaminie praktycznym zrobiłem trochę zdjęć, można ja obejrzeć tutaj : [url]https://www.dropbox.com/sh/rkrcf332z43i6kw/7Txkyr_dl3[/url]
garon
garon 25.03.2013, 12 lat temu
Gratuluje :)
Apis
Apis 23.03.2013, 12 lat temu
Tadeusz - gratulacje.
Bosman Jozef
Bosman Jozef 23.03.2013, 12 lat temu
Serdeczne Gratulacje!!!!Pozdrawiam z otulonych zimową szatą , Cigacic.
S
Seehund 23.03.2013, 12 lat temu
@Teos. Serdeczne gratulacje!
zbyszek1
zbyszek1 22.03.2013, 12 lat temu
Gratulacje od "amatora"
Janusz Miszewski
Janusz Miszewski 22.03.2013, 12 lat temu
Gratuluje serdecznie!
G
grzegorz 22.03.2013, 12 lat temu
Tadeusz, ja również Tobie gratuluję. Pozdrawiam Grzegorz
M
Marand 22.03.2013, 12 lat temu
Gratuluje Tadeusz zdania egzaminu... Pozdrawiam.
Teos
Teos 22.03.2013, 12 lat temu
Wczoraj wróciłem z egzaminu na patent kapitana ż. ś. kat. B Egzamin trwa dwa dni, pierwszy dzień część teoretyczna, drugi egzamin praktyczny. Część teoretyczna składa się z egzaminu pisemnego i ustnego. Egzamin pisemny jest testowy, 60 pytań - do każdego 4 odpowiedzi, tylko jedna prawidłowa. Trzeba to zrobić w ciągu 60 minut. Po zdaniu pisemnego zostaje się dopuszczonym do ustnego - podchodzi się kolejno do pięciu egzaminatorów i odpowiada na pytania, każdy z egzaminatorów wystawia ocenę. Ci którzy zaliczyli teorię zostają dopuszczeni do egzaminu praktycznego. My mieliśmy go na Bizonie -O-137: Najpierw parę pytań w maszynie a później za sterem. Punkt żelazny egzaminu to sygnalizacja dźwiękowa. Zakres wiedzy do zdania egzaminu teoretycznego jest podany na stronie CKE [url]http://szczecin.uzs.gov.pl/?page_id=1013[/url] Jeżeli macie pytania to pytajcie. Aha, egzamin podobnie jak większość kolegów zdałem ;-)))
zbyszek1
zbyszek1 22.03.2013, 12 lat temu
Odp: KURS SRC
http://www.duchmorza.pl/#szkolenia-src-terminarz Znalazłem jeszcze taką ofertę. Może ktoś coś wie w temacie. Z góry dziękuję za pomoc.
Odpowiedział(a) w KURS SRC
zbyszek1
zbyszek1 20.03.2013, 12 lat temu
Bosmanie, wielkie dzięki za informację. Muszę ten kurs zrobić, a chciałbym tanio, szybko i solidnie.
Bosman Jozef
Bosman Jozef 19.03.2013, 12 lat temu
Organizowałem z ta firmą kilka takich kursów w Cigacicach.Firma ok.Certyfikaty jak najbardziej uznawane ,również przy rejestracji w UKE.Planuję w tym roku też w Cigacicach.
zbyszek1
zbyszek1 16.03.2013, 12 lat temu
Dzięki za odpowiedź. Potrzebuję certyfikat oczywiście do pływania amatorskiego. Miałem ofertę takiego kursu z Helu, ale to kawał drogi czyli dodatkowe koszta również noclegu. A ta firma robi te kursy cyklicznie w różnych miastach Polski i stąd było moje pytanie.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.