O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Forum 

Galeria floty - dyskusja związana z zasobami w galerii.

138 postów | Ostatnia aktywność na 19.12.2018 przez Evofish
Evofish
Evofish 19.12.2018, 6 lat temu
Odp: Życzenia świateczne
Święta coraz blizej, także już teraz życzę wszystkkim Wesołych świąt!
Odpowiedział(a) w Życzenia świateczne
M
maciej77 21.12.2012, 12 lat temu
Oby te święta w gronie najbliższych dały nam wszystkim sporo energii na najbliższy nadchodzący rok 2013
Mikolaj
Mikolaj 19.12.2012, 12 lat temu
Dawno nie byłem tutaj z Wami na pokładzie. Świeta Bożego Narodzenia to dobry czas na powrót. Wszystkim życzę spokoju i radości, ciepła i uśmiechu. A w Nowym Roku niech wszystko będzie pomyślne i dobre !
A
Almark 22.04.2012, 13 lat temu
Odp: Traugutt
Będąc w szkole podstawowej w którejś ze starszych klas w latach 67-68 płynąłem z Warszawy do Kazimierza, była to wycieczka szkolna. Sam rejs z wielokrotnym wchodzeniem na mielizny i ściąganiem z tych mielizn statku przez załogę, pamiętam za pomocą długich tyczek i lin bardzo mnie fascynowało i utkwiło w pamięci do dzisiaj. Pisze dlatego bo był to statek parowy bocznokołowiec Traugutt, czytając bardzo ciekawe wpisy na forum o historii tego statku jednak nigdzie nie natrafiłem wpisu jakoby pływał on na tej trasie w tych latach, po prostu sam już jestem nie pewny czy to o ten statek chodzi, może to nie jest tak ważne w historii ale jednak pisze bo ten rejs bardzo utkwił mi w pamięci do dzisiaj, i może a nawet na pewno, to była iskra która roznieciła mój pociąg do wody takiej śródlądowej w szczególności. Jestem entuzjastą wszystkiego co pływa ale rzadko zabieram głos gdyż mimo że mam zamiar budować hausboota z aluminium, w wodniactwie jestem amatorem, jednak w spawaniu aluminium i nie tylko, pracuje na sowim 30 lat i z tond mój pociąg do aluminiowego hausboota, no rzecz jasna aluminium tam gdzie trzeba. Pozdrawiam wodniacką brać.
Odpowiedział(a) w Traugutt
buds247
buds247 06.12.2011, 13 lat temu
Dzisiaj życzę wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek ;)
tricity
tricity 12.10.2011, 13 lat temu
Odp: Plany modeli
Stareńki ten temat ale dla mnie zawsze świeży ."Emperi" ciekawy "Perkun" na pewno zostanie przeze mnie "zbudowany" .Plany "Łosia" to byłaby jednak perła kolekcji .Proszę napisać czy umieści je Pan w galerii ? Pozdrawiam.
Odpowiedział(a) w Plany modeli
Teos
Teos 07.05.2011, 14 lat temu
Odp: Fotografia - moja pasja
Pewnie większość z Was wie że lubię pstrykać zdjęcia ;-) Muszę Wam się przyznać do jeszcze jednej słabości - uwielbiam stare aparaty. Mam już ich spora gromadkę, niedawno zacząłem im robić zdjęcia i udostępniłem je w sieci. Zapraszam do oglądania: [url]http://www.flickr.com/photos/teos1963/[/url] To na razie niewielka część mojej kolekcji, wkrótce następne. A jeżeli komuś z Was wala się w domu niepotrzebny stary aparat, książka o fotografii czy tez jakaś instrukcja to z chęcią przyjmę. Jeszcze trochę miejsca na półce mam ;-) [img]http://farm6.static.flickr.com/5021/5676003631_09fd14d403_z.jpg[/img]
Odpowiedział(a) w Fotografia - moja pasja
przylodz
przylodz 31.12.2010, 14 lat temu
Teos! Tobie, Twoim Bliskim życzę wszystkiego co najlepsze! Ludzkiej życzliwości, uśmiechniętych na codzień twarzy bliźnich i spolegliwych kapitanów. Prostego Renu, bez raf i wąskich gardeł. Kochającej żony i samych sukcesów na niwie zawodowej i bardzo prywatnej. Stopy Wody! Adam.
F
Fidelis 31.12.2010, 14 lat temu
Jakie to piękne, ze ludzie ludziom, niebo ziemi, ziemia niebu, ślą serdeczne Nowo Roczne życzenia i ja życzę bratnim marynarskim duszom ,na tle Teosowej przepięknej impresji wszystkiego co dobre mądre i szlachetne.
bodzka
bodzka 31.12.2010, 14 lat temu
Niech Nowy 2011 Rok pozwoli z ufnością spojrzeć w przyszłość, niech doda odwagi w pokonywaniu trudności dnia codziennego, niech odkryje nowe nadzieje oraz spełni wszystkie marzenia, niech będzie rokiem spokoju, rokiem satysfakcji i sukcesów... Spełnienia powyższego Kapitanowi i Całej Załodze Wirtualnego Statku życzy Mietek69
marek56
marek56 24.12.2010, 14 lat temu
W tym Dniu Szczególnym Wszystkiego co najlepsze, i Zdrowia i Szczęścia i Wszelkiej Dobroci dla Wszystkich Załogantów Naszego statku i Ich rodzin życzy Marek Madura. Niech Boża Dziecina Wam Błogosławi. A dla Panów Adama Reszki i Adama Madaja dodatkowo Serdeczne Życzenia Imieninowe. Wesołych Świąt !
koj
koj 24.12.2010, 14 lat temu
Wszystkim Adamom wszystkiego najlepszego w dniu imienim. Życzę wszystkim spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, a na Nowy Rok błogosławieństwa od Dzieciątka Jezus.
S
Szygy 22.12.2010, 14 lat temu
Adaś! A ile tych toastów by miało być i czy potem pójdziesz na pasterkę? he, he, he. Ja na pasterkę będę jechał więc toasty będą dopiero później. Życzę wszystkim rodzinnych i wesołych świąt.
przylodz
przylodz 22.12.2010, 14 lat temu
Dołączam się i ja do tych wspaniałych życzeń. Zapewniam też, że podczas wieczerzy wigilijnej wzniosę toast za tych co na morzu i za tych, co na śródlądziu... Zdrowych, spokojnych i miłych Świąt, oraz wspaniałego przyszłego, 2011 roku, Życzy Adam Madaj (przylodz)
M
Marian Janas 22.12.2010, 14 lat temu
I w duchu tej impresji Teosa która w odróżnieniu od nas się nie postarzała a w tych dniach jest jak najbardziej aktualna. Wszystkim koleżankom i kolegom załogantom tego statku życzy zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia szuwarowiec i czasami żeglarz morski. Marian Janaś
Krzysztof Wegner
Krzysztof Wegner 22.12.2010, 14 lat temu
ja niestety zime spedzam w Anklam,z dala od rodziny.Jak ktos jest w okolicy to niech sie odezwie 603478831
bodzka
bodzka 22.12.2010, 14 lat temu
Pogodnych,w gronie rodzinnym,przy bogato zdobionej choince,z obfitym workiem prezentów świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku całej załodze naszego Wirtualnego Statku życzy Mietek69
Bosman Jozef
Bosman Jozef 20.12.2010, 14 lat temu
Rok minął,co nie co się postarzeliśmy,Tylko Twoja Teos Impresja jest ciągle aktualna.Niech więc wraz z "Twoją" fotą Admirała przyniesie nam skok w ten lepszy Nowy Rok!/wiem ,wiem odgrzewany kotlet ,to nie to, jednak są kotlety zawsze smaczne i dlatego pozwalam sobie ponownie wrzucić link do tego,odgrzewanego kotleta / A wszystkim współczłonkom naszej załogi załączam swoje skromne życzenia Wszelakiej Pomyślności. [url]http://zegluga.szympanstudio.pl/gwiazdka/gwiazdka.html[/url]
Teos
Teos 20.12.2010, 14 lat temu
I cóż, Kochani roczek przeleciał nie wiadomo kiedy ;-) A ja znowu uparcie życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wytrwałości w realizacji postanowień noworocznych a wszystkim marynarzom takich dystynkcji jakie ma pan na poniższej fotce [img]http://www.photoship.co.uk/JAlbum%20Ships/Miscellaneous/slides/Admiral%20in%20conning%20tower-01.jpg[/img] I żeby nie było że gwiazdor przyszedł z pustymi rękami proponuję w chwili wolnego czasu przejrzeć stronę [url]http://www.photoship.co.uk/Browse%20Ship%20Galleries/[/url] z której zaczerpnąłem powyższą fotkę. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego...
Bosman Jozef
Bosman Jozef 22.01.2010, 15 lat temu
Odp: Kalendarz 2010
Dzięki Teos.Kalendarz jest świetny, zresztą jak zawsze wszystko u Ciebie.Mikołaj!Przyjrzyj się czerwcowi.Coś mi się zdaje ,że są jeszcze parowce-bocznokołowce!. Jak byś poszukał linków Teosa ,trochę byś ich jeszcze znalazł.Szkoda ,że nie u nas w Polsce.Pozdrawiam!.
Odpowiedział(a) w Kalendarz 2010
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.